Solbacka Krog och Rum

Händer på solbacka

Den 27 maj firar Sörmlandsleden 50 år! 
 
På Solbacka har vi parkeringsplatser för den som vill hoppa på de vackra veteranbussarna (en upplevelse och tidsresa, bara de!) till Ånhammar, eller till Malmköpings gammaldags marknad, eller för att utforska härliga sörmländska utflyktsmålen på de andra busshållplatserna. Mer information finns här  https://www.sormlandsleden.se/wp-content/uploads/2023/04/Sormlandsleden-12-sidor-MINDRE.pdf  
Vandrande besökare från Ånhammar till Solbacka välkomnas via Brotorp och Herröknanäs underbara naturskyddsområde, en vacker och omväxlande vandring på knappa 7 kilometer.
 
På kvällen ställer vi till med stor fest för alla som vill vara med och fira leden – etappansvariga, vandringsbitna och alla som är nyfikna på att få veta mer om Sörmlandsleden, hur allting startade, om organisationen, och för alla som vill vara med och tacka några av ledens ideella eldsjälar för deras fantastiska arbete. Mer om festen nedan:
 

Jubileumsfest Sörmlandsleden 50 år den 27 maj 2023

Som avslutning på Sörmlandsledens jubileumsdag välkomnas alla till fest på Solbacka, med mingel och trerätters middag i Solbackas festvåning, en trappa upp från restaurangen.

Program och tider:
Fördrink och mingel med drop-in från klockan 18.00
Middag klockan 19.00, med tal av bland annat Sörmlandsledens Ordförande, berättelser från Sörmlandsledens historia och utdelning av Enetrissor till några av ledens ideella.
Minglande kaffe och dessert.

Klädsel: Fri

Kostnad och biljetter/anmälan:
495 kr, tillägg för ev. vinpaket 295 kr. Bokas senast 25 maj på Solbacka Krog & Rum, solbacka@axellent.se eller 076-008 0371. Meddela om ni önskar byta om på Solbacka (men ej övernatta).

Varmt välkomna!

 

 

 JULBORD PÅ SOLBACKA KROG & RUM

December, datum kommer inom kort.

Boka på: solbacka@axellent.se